Filmprojecten.

Omdat een aantal camera's ook een goede filmfunctie hebben, is dit het proberen waard en mogen deze opnames dan ook niet ontbreken op deze site.

Hieronder:

Hier een opname gemaakt in Station Spiez, Berner Oberland, Zwitserland, van een zware goederentrein van de BLS die vertrekt, nadat er schade is hersteld aan een van de opleggers.

Vertrek zware goederentrein vanuit Station Spiez.

 

Hieronder:

De Schynige Platte Bahn.

In Wilderswil is het station van de Schyninge Platte Bahn samen met de BOB. Deze Schyninge Platte Bahn is een 80 mm smalspoorbaan en heeft een mooi aantal oude tandradlocomotieven die er prima uitzien.

 

Hieronder:

Tijdens onze Fototrip 2014 zijn we naar de Hondrichtunnel Südportal nabij Spiez gegaan. Dit punt werd aanbevolen door de BLS als een mooi Fotostandpunt en dat hebben we ook zo ervaren.

In het overzicht van deze Fototrip komen er foto's van. Nu hier een Film met de doorkomst van het BLS treinstel RABe 535 Lötschberger.

Deze opname is ook in Flickr "Explore"

 
Hieronder:

Station Spiez, dit is een van mijn favorieten stations in Zwitserland.

Hier de aankomst van het moderne treinstel van de BLS type Mutz, RABe 515.

Het treinstel komt vanuit de richting Interlaken.

 

Hieronder:

Eveneens in Station Spiez is onderstaande film van de aankomst van de SBB 460 006-0 met een stam dubbeldekkers.

Deze opname is ook in Flickr "Explore"

 
Hieronder:

Behalve echte video opnames zijn er ook fotocompilaties gemaakt met het mooie programma ProShow, daarmee is overzicht van Station Erstfeld gemaakt.

 
Hieronder:

Ook een fotocompilatie is onderstaande film van de smalspoor maatschappij MOB.

 
Hieronder:

Ook een fotocompilatie is onderstaande film van Station Spiez.

 
Hieronder:

Maar ook in Nederland is er een film gemaakt. Tijdens het wachten op de doorkomst van een goederentrein in Station Schollevaar is deze opname gemaakt van een Sprinter. Het leuke is dat deze film op Flickr gelijk in "on Explore" kwam dat extra veel kijkers trekt, momenteel ruim 11.000 kijkers. Jammer genoeg niet via mijn Youtube video kanaal.