🇳🇱📷 de Huiskamer. 📷🇳🇱

 

Huiskamer openingsfoto Kl 0001 

De Huiskamer is eigenlijk de oude wachtkamer op een station, maar deze nieuwe stijl is wel een stuk leuker en aantrekkelijker.

Hier een aantal opnames van deze gezellige locatie.

De opnames zijn gemaakt met lange sluitertijd, vandaar dat je soms een schaduw ziet van iemand die voorbij loopt.

Stations Huiskamer op Rotterdam Centraal

Op vrijdag 7 maart 2014 zijn de deuren van de StationsHuiskamer op station Rotterdam Centraal geopend. De StationsHuiskamer is een proefconcept, waarmee wordt ingespeeld op de behoefte van de reiziger om een prettige plek te hebben op het station, waar de reiziger langer kan verblijven. Dit is een plek waar de reiziger kan ontmoeten, ontspannen of werken in een huiselijke sfeer, gebruik kan maken van gratis Wifi en extra stopcontacten om bijvoorbeeld een mobiele telefoon op te kunnen laden.
De meeste faciliteiten op het station zijn gericht op het ‘to go’ concept. Met de StationsHuiskamer richten wij ons op de behoefte van de reiziger om een plek te hebben op het station waar men ook wat langer kan verblijven.
De mening van de reiziger is voor ons belangrijk, daarom vragen wij de reiziger actief om feedback op dit nieuwe concept te geven. Op deze manier kan het concept nog beter aansluiten op de wensen. Met ‘geef-je-mening-kaartjes’ verzamelen wij reacties van reizigers en kijken we wat wij kunnen aanpassen aan het concept.